Fituesit në çdo kategori

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

fituesve të "Top Fest" ndër vite, Greta Koçi dhe Stine shpallën fituesen e çmimit "Best RNB". Mes Mjellmës, Jozefina Simonit, B2N dhe Ajsel, kjo e fundit u shpall fituese e kësaj kategorie. Venera, fituesja e "The Voice of Albania 2", prezantoi të nominuarit për çmimin "Best Pop Rock", të cilët ishin Andos, "Copyleft", Diellza dhe Kamelaj Islamaj. E mirënjo-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.