Elona e “BB6”: Anaidi dhe Joana hipokritë, përdorën njëri-tjetrin

Jam beqare, do të doja të lidhesha me një djalë shqiptar

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

bëheshe pjesë show?

Sa i takon anës së sakrificës, mendoj që nuk ia vlen. Por nëse e shoh në anë të tjera, besoj se kjo eksperiencë të jep shumë. Të mëson, të forcon dhe të ndihmon që “të njohurit”, apo famën e momentit ta përdorësh për të ecur përpara profesionalisht. Uroj të jetë kështu.

Çfarë është bukur që të ka Brother”?

Nga ajo shtëpi kam marrë me vete kujtime shumë të bukura dhe kam bërë miq. Po ashtu vlerësimi që më bëjnë njerëz që nuk i njoh fare, më kënaq vërtet shumë.

Është e vërtetë që miqësia me Riken është ftohur?

(Qesh) Jo, aspak. Nuk e di se nga kanë dalë këto fjalë. Me Riken jemi mikesha njësoj si brenda shtëpisë, vetëm se tani jemi në lëvizje dhe jemi takuar

e një

reality- gjëja më e dhënë “Big më rrallë. Ajo këto ditë është në Itali.

Po me Ilirin je takuar?

Jam takuar. Me Ilirin dhe të dashurën e tij, jemi ulur e kemi biseduar. Mosmarrëveshjet brenda lojës kanë mbetur pas. Edhe me Anaidin jam takuar kur jemi mbledhur një grup i madh banorësh. Kur je brenda shtëpisë së “Big Brother” je i detyruar të komunikosh e ta kalosh kohën me të gjithë. Tani që kam dalë, kam mundësinë të zgjedh se me kë do të shoqërohem (qesh). U mërzite që fitoi Anaidi? (qesh) U mërzita që nuk fitova unë. Më vjen keq që publiku vlerësoi një njeri që bënte hile. Më vjen keq që nuk u vlerësua drejtësia dhe pastërtia. Modestisht e them, që, duke parë rrugëtimin tim brenda asaj shtëpie, meritoja të fitoja, në emër të të gjithë atyre njerëzve që vlerësojnë të drejtën. Nuk po

apo

Anaidin,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.