Anaidi dhe Françeska, bashkë për jetë nate

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

dy kanë qenë konkurrentë në “Big Brother”, por në dy vite të ndryshme. Të dy krijuan lidhje dashurie brenda shtëpisë, Anaidi me Joanën dhe Françeska me Ermalin. Të u ndanë nga të dashurit respektivë, pas mbarimit të programit. Françeska dhe Anaidi kanë fate të ngjashme, e duket se fati i bashkoi. Ata janë parë teksa kalojnë orë në shoqërinë e njëri-tjetrit në nga baret e kryeqytetit. Paparaci ynë i ka fotografuar teksa argëtohen e buzëqeshin. Sipas thashethemeve, ky ishte takimi i tyre i parë ku u prezantuan. Edhe pse takoheshin për herë të parë, dy të rinjtë duket se u përshtatën mjaft mirë dhe biseduan gjatë. Si të djallëzuar që jemi, mendojmë se edhe mund të lindë diçka midis të dyve… Do presim.

dy

një

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.