Armina shkëlqen me dukjen, Jonida shpallet “Personazhi i vitit”

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Nuk

mund të rrinte jashtë vëmendjes së “Bluetooth” edhe festa e 2-vjetorit të revistës “Harmony”, në të cilën ishin të ftuar shumë personazhe publike. Drejtoresha kreative e revistës, Armina Mevlani, si mikpritëse që ishte i kishte kushtuar një vëmendje të veçantë look-ut, dhe ja tek shfaqet në këto foto më shkëlqyese se kurrë. Sikundër edhe Jonida Maliqi, ikona e modës shqiptare, e cila u nderua nga revista me çmimin “Personazhi i vitit”...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.