Toros shfaqet përkrah Rumsfeld

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Kudo

ku ka lajme është ai. Toros Shahnaian, banori kontrovers i “BB4”, rikthehet në faqet e shtypit rozë me këtë foto përkrah ishsekretarit amerikan të mbrojtjes, Donald Rumsfeld… Ardhja e tij në Shqipëri ka qenë ngjarja më e shënuar e javës dhe sigurisht një personalitet i tillë nuk mund t’i shpëtonte vëmendjes së Torosit, i cili shfaqet në këtë foto bashkë me të dhe kryetarin e Partisë Republikane, Fatmir Mediun. Ish-banori i “Big Brother” ka qenë shumë entuziast për këtë takim, ndaj dhe e ka publikuar në “Facebook” këtë foto.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.