AURELA HOXHA, SI GJITHMONE SEKSI

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Aurela

Hoxha, drejtuesja e agjencisë së modeleve “Aurela Style” vjen sërish provokuese nën rroba banje... Vajza simpatike e ka nisur tashmë sezonin e plazhit dhe shoqërues në pushime veç miqve të ngushtë ka marrë edhe qenushin e saj. Aurela shfaq në këto foto, krahas linjave shumë mira trupore, edhe trendet e fundit të rroba banjeve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.