Tenisi, pasioni i fshehur i Albanës

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Albana

Osmani, prezantuesja e dashur e “Top Channel” na ka zbuluar këtë javë një tjetër pasion të sajin, që është pikërisht sporti i tenisit. Një sport jo shumë i përhapur në Shqipëri në fakt, por shumë i pëlqyer nga yjet e Hollivudit. Osmani shfaqet si përherë në linja të përsosura fizike, të cilat vijnë si rezultat i orëve të kaluara në palestër dhe i regjimit të kontrolluar ushqimor.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.