Rita është “Hot right now”

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Bukuroshja

bionde Rita Ora ka filluar pushimet dhe na shfaqet më ‘hot’ se kurrë. Si të gjitha celebritetet e botës, edhe Rita në çdo foto që bën reklamon diçka. Të gjitha veshjet, këpucët dhe aksesorët e saj janë të sponsorizuar, dhe ajo nuk lë rast t’i shpëtojë pa bërë ndonjë publicitet të vogël. Vetëm se këtë herë, kostumi i plazhit të saj “Tom Boy”, na sjell një Rita shumë ‘sexy’, me linja perfekte dhe me një ngjyrë lëkure mjaft të bukur. ‘Go Rita!’, do thoshin djemtë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.