Alketa dhe Tuna, “Dy shoqe ne”...

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

dyja bionde, të qeshura, këngëtare... Këto janë të përbashkëtat që duket se kanë bërë që puna së bashku e moderatores Alketa Vejsiu dhe këngëtares Tuna, t’i shndërrojë ato në mikesha, që kalojnë bashkë edhe kohën e lirë. Ose të paktën kështu duken nga kjo foto. Ndërkaq, ne dimë që vajzat, bashkë me pjesën tjetër të stafit po përgatiten për edicionin e tretë të talent show-t “X Factor”, që pritet të nisë së shpejti transmetimet.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.