Mc Kresha me klip të ri, xhiron në shkretëtirë

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Rreperi

i njohur kosovar, duhet të jetë nga ata njerëz që nuk dinë ta ndajnë punën nga qejfi dhe kategorizohen si më të lumturit në botë... Nëse mendoni se të xhirosh një videoklip është gallatë dhe nuk lodhesh fare, e keni gabim. Këngëtarët shpesh rrëfejnë për orë të gjata e të lodhshme, për ditë, ka raste edhe javë, vetëm për një video që zgjat 5 minuta. Kështu, Mc Kresha po xhiron videoklipin e tij më të ri, dhe ka pasur idenë brilante që për sheshxhirim të zgjedhë Dubain. Tani ne jemi në dilemë: Nuk dimë a t’i urojmë punë, apo pushime të mbara?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.