ANAIDI fillon punë në Bashkinë e Tiranës: Më pëlqen Samanta Karavella

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

asistuar disa aktivitete të organizuara prej tij. Në një prej këtyre aktiviteteve më dha dorën dhe më uroi për fillimin e punës së re dhe më tha që i kisha pëlqyer.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.