Arta Bajrami nuk mban inate

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Këngëtarja

shqiptare, Arta Bajrami, thotë se kurrë nuk mban inat për asgjë, teksa e konsideron Zotin si dhuratën më të mirë. Krijuesja e hitit “Pa Fat” ka dhënë mendimin e saj kur është pyetur se nëse mban inat me njerëzit. “Njeriu ka dhuratën më të mirë nga Zoti. Ajo është logjika. Dhe, në logjikën time të shëndoshë inati nuk ka vend”. “Nëse dikush sillet keq, mund të bësh atë që duhet të bësh për ta bindur që e ka keq ose ta lësh e të mos merresh me të. Po mbajte inate, vetëm vetvetes i bën dëm”, është shprehur Arta.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.