Genta dhe Leonora aspak rivale dhe shumë mike

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Janë të dyja të bukura, të famshme, të suksesshme, dhe të dyja këngëtare. Genta Ismaili dhe Leonora Jakupi janë emrat e dy vajzave me të cilat Kosova krenohet. Do të ishte normale që dy bukuroshet për shkak të qëllimeve të njëjta që synojnë, të ishin rivale e të ndienin konkurrencën e njëra-tjetrës. Mirëpo nuk ndodh aspak kështu. Ato janë mikesha prej vitesh dhe as që e llogarisin konkurrencën.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.