Eni dhe Greta në palestër

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Për

to u tha se zëvendësuan motrat Libohova në muzikën shqiptare, por kur ishin në kulmin e suksesit si dyshe, më e madhja, Greta, vendosi t’i futet politikës. Megjithatë kërshëria e publikut për të mësuar të rejat nga jeta e motrave Koçi është gjithmonë e madhe. Kjo foto e publikuar së fundmi në rrjetet sociale na sjell një imazh sportiv të vajzave simpatike, të cilat kanë vendosur që në këto ditë të nxehta vere, pas pushimeve në Turqi, t’i përkushtohen palestrës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.