Gaçe “Dobësia ime, më zë deti”

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

kompozitori Adrian Hila, i cili është bashkëpunëtor i hershëm i Aurelës. Për veshjen këngëtarja ka zgjedhur sërish dorën e stilistit Joni Peçi, që është njëherësh mik i afërt i saj. Sa i takon fiksimit të Aurelës, flokëve, ajo ka vënë në jetë fantazinë e saj të radhës, duke sjellë një look “të çmendur”, por të pagabueshëm, si gjithmonë. Xhirimet e videoklipit nuk janë përqendruar vetëm në Vlorë, pasi Aurela ka dashur që të ketë pamje edhe nga “Crazy Calvin”. Xhirimet tashmë kanë përfunduar dhe ne mezi presim të shohim këngën dhe klipin, që do të na vijnë si dhuratë gjatë gushtit të nxehtë.

Go Aurela!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.