Saimir Tahiri dhe Dash Peza, bashkë në Karaburun

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Fotot

që sjellim janë shkrepur fundjavën e shkuar në plazhin e Shën Vasilit në Karaburun, ndërsa deputeti Saimir Tahiri i shoqëruar nga kolegu i tij Dash Peza kanë kaluar disa orë relaksi.

sot

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.