Morena Taraku: Ju tregoj ditët e mia të nxehta

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

sepse ky është edhe një çmim, i cili e madhëron bukurinë e femrës shqiptare.

Ç’mendon për spektaklet e bukurisë?

Mendoj që në këto spektakle dalin në pah bukuritë femërore.

Mendon se të gjithçka jetë?

Bukurinë ta fal Zoti, kështu që mendoj se është e rëndësishme.

Sa të ka ndihmuar bukuria në rrugën drejt suksesit?

S’më ka dhënë asgjë më shumë përpos vetëbesimit. Janë të tjera gjëra që bëjnë të mundur suksesin, komunikimi, sjellja, edukata, të qenit njeri, disiplina profesionale dhe sinqeriteti.

Të pëlqen te lev i z ion i? Dëshiron të angazhohesh me kohë të plotë në të?

Televizioni më pëlqen sepse po mbaroj Fakultetin e Gazetarisë, dhe patjetër që një ditë do jem e angazhuar në të.

A i ke vuajtur paragjykimet e të qenit ‘miss’, sepse shumë thonë që ‘miss’-et nuk janë të zgjuara?

Nuk vuaj aspak nga paragjykimet, sepse nuk kam kohë as t’i dëgjoj. Kam angazhime dhe jam shume mirë e inkuadruar në jetën që kam. Mençuria nuk matet nga fjalët e njerëzve, ato janë paragjykime të kota.

Sa të ka përkrahur familja në rrugën që ke zgjedhur?

Jam rritur me këtë përvojë në familje, ndaj përkrahja nuk më mungon as sot e s’më ka munguar as në fillim... Është përditshmëri familjare. bukuria

ësh-

Nga sa pjesëtarë bëhet familja juaj?

Nga babai, vëllai dhe unë. Është një treshe shumë e dashur për mua.

Sa të ka dobësuar humbja e njerëzve të dashur në jetë?

Nuk më ka dobësuar, përkundrazi më ka forcuar. Çdo humbje është bërë shtyllë për mua.

Sa e ndjen nënës?

Çdo ditë e më shumë në ditën kur e humba.

Çfarë të pëlqen më shumë tek një mashkull?

për-

mungesën e

se

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.