Përplasje me armë në Sarandë, plagosen 3 persona, mes tyre edhe pronari i lokalit

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

së detyruar në vendin tonë gjatë diktaturës komuniste. Ditën e djeshme, stafi i ambasadës së SHBA- së ka dërguar një raport special që në vitin 1954 SHBA hartonte për situatën në Shqipëri. Raporti mban numrin 13 dhe datën 30 dhjetor 1954. Duket të ketë ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.