PD- ja, s’do ta bëjë kurrë analizën e humbjes?!

Rezultatet dhe kodet për çdo degë

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 - Nga BEN ANDONI

Partia

Demokratike e ka shtyrë analizën e zgjedhjeve të fundit, e cila parashikohej këtë fi llim vjeshte. Konform asaj që referohet në median e përditshme ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.