Pronarët në Shkodër, kush është kompensuar e statusi i pronës

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

duhet të paraqiten pranë zyrave të ALUIZNI- t në Kamëz dhe Vorë për të tërhequr lejen ndërmore. Ndërkohë që procedurat për marrjen e tapisë do të ndiqen nga AULIZNI, i cili dorëzon dosjen e plotë në Hipotekë. Kjo drejtori në një kohë rekord ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.