Pronarët në Shkodër, kush është kompensuar e statusi i pronës

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

Unë kam qenë vajzë e rritur kur babai im vendosi të linte nënën dhe katër fëmijë që ishim ne, për të nisur një histori të re. Se si nisi, ne as nuk kemi dashur të futemi në të thella e të merremi me të, pasi unë kisha një nënë fi snike që ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.