Krimi i organizuar, si rrezik ekzistencial

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 - Nga BESNIK BAKIU

Thuajse

10 ditë më parë, ambasadori i SHBA, Donald Lu, duke i hequr krejtësisht dorashkat diplomatike, foli qartë dhe prerë, teksa shprehej: ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.