Shuhet në moshën 49- vjeçare ish- ministri Dritan Prifti

Gazeta Shqiptare - - HISTORIA E AKTORIT -

Lëvizjen Socialiste për Integrim dhe do të rreshtohej kundër Nanos. Me krijimin e LSI- së, për 6 vite me radhë Dritan Prifti do të ishte një nga figurat më të larta të kësaj force politike. Për gati 2 vite me radhë ai do të mbante postin e ministrit të Energjetikës. Fill pas largimit të Metës dhe themelimit prej tij të LSI- së, Dritan Prifti ishte një ndër krerët e kësaj force. Ai do vihej në epiqendër të zhvillimeve politike pas 28 qer-

Dritan Prifti

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.