Iu kapën 1.5 tonë drogë në Velipojë, flet vetëm një prej 7 të arrestuarve

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

sporti, të vetmit shtetas që u jepej mundësia që të dilnin ndonjëherë jashtë, ishin artistët dhe sportistët, të cilët me dietat minimale që u jepte shteti i asaj kohe, nuk kishin mundësi që të blinin në shtetet ku ata shkonin diçka për vete apo ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.