Shqipëria i bën “adetin” Turqisë në Antalia, luajtëm me 10 lojtarë

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

sekretarit të parë të Komitetit të Partisë së atij rrethi, si dhe gradën e kapitenit të Sigurimit të Shtetit në organet e Ministrisë së Punëve të Brendshme. Nisur nga detyrat, postet e funksionet e larta partiake e shtetërore që mbante Bardhok Biba ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.