Nga “topless” tek operacionet plastike, kush janë VIP- at që guxuan

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

Biba, si dhe hakmarrja e regjimit komunist të Tiranës për atë ngjarje që si shpagim për vrasjen e Bardhokut ekzekutoi 14 burra dhe burgosi e internoi me dhjetëra e qindra mirditorë të pafajshëm, që nga ajo kohë e deri në ditët e sotme ka ngjallur ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.