Jorida Tabaku

Gazeta Shqiptare - - POLITIKE -

Sipas deputetes së PD- së, Jorida Tabaku, të gjithë ata që presin rritje pagash dhe pensionesh do të dalin të zhgënjyer. Tabaku liston 10 pika duke shpjeguar se pse buxheti i vitit të ardhshëm nuk do të ketë rritje pagash dhe pensionesh. Tabaku shkruan se ka ulje fondesh dhe ka një mungesë indeksimi në paga. Po ashtu ajo shkruan se një pjesë e parave do të shkojë për koncesione dhe shpenzime luksi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.