Kryemadhi: Buxheti as sa një nga koncesionet e Ramës

LSI kërkon rritje të buxhetit për bujqësinë

Gazeta Shqiptare - - POLITIKE -

nxjerrë jashtë çdo komunikim çnjerëzor mes qeverisë dhe qytetarëve. Propozimi ynë është rritja e këtij buxheti për bujqësinë, në mënyrë që të investohet në teknologjinë e makinerive",- tha Kryemadhi. Në takim foli edhe ishministri i Bujqësisë, Edmond Panariti, i cili u shpreh se buxheti i caktuar nga qeveria Rama për bujqësinë është pamjaftueshëm dhe se ka lënë në harresë fshatin. "Pamë vetëm rilindje pedonalesh, ndriçime fasadash, nuk pati rilindje të fshatit. Gjysma e popullsisë së ven- dit është në fshat. Rritja e buxhetit është totalisht e pamjaftueshme për të plotësuar nevojat e fermerit. Programi ynë është një program me këmbë në tokë, nuk është program elektoral si i PS- së," - tha Panariti.

Kreu iopozitës Lulzim Basha

Kryetarja e LSI- së, Monika Kryemadhi dhe deputeti Edmond Panariti

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.