Shokon sërish "Për t'ia dalë, ndonjëherë duhet të jesh kuçkë..."

Gazeta Shqiptare - - • “HARRON” POLITIKËN: SHQIPTARËT QË NA BËNË • AMBA -

Vajza e Eli Farës që kur u bë e njohur për publikun, emrin e saj shpesh po e shohim nëpër media. Kjo për faktin se Marina del tejet pro-v okative me paraqitjes e saj, por reagimi i saj i fundit ka habitur të gjithë, shkruan lajmi. net "Për t'ia dalë ndonjëherë duhet të jesh kuçkë",- shkruan në një foto të cilën e ka publikuar ajo në "Instastory" e që është duke u komentuar shumë nga ndjekësit e saj dhe mediat rozë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.