Kriza e dështimit, në Itali ëndërrojnë dyshen Maldini- Murinjo

Post- eliminimi

Gazeta Shqiptare - - • “HARRON” POLITIKËN: SHQIPTARËT QË NA BËNË • AMBA -

dinit, pasi mendojnë se ai mund të kthejë imazhin e kësaj përfaqësueseje aty ku e meriton dhe të udhëheqë ringritjen e saj. Ndërkohë, të gjithë kërkojnë largimin e menjëhershëm të Venturës dhe emërimin sa më shpejt të një trajneri shumë të njohur. Sipas Xhuzepe Bergomit, legjendë e Interit dhe Italisë, Zhoze Murinjo do të ishte njeriu i duhur për një projekt të ri fitues. "Duhet reformuar gjithçka që nga baza, nga sektori i të rinjve. Pyes veten se si cilësohemi ende një fuqi e futbollit botëror? Mendoj se si trajner, Murinjo është emri i duhur. Duhet gjetur një emër i madh edhe për trajner të përkohshëm",- tha ish- mbrojtësi i Italisë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.