Ndërron jetë Fatos Arapi, Kadare: Arti i tij, i çmuar në kronikën e letërsisë

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

Në dekretin e tij, kreu i shtetit argumenton se pavarësisht amendimit të bërë nga socialistët në seancën e 20 shtatorit, ligji shkel parimet e barazisë përpara ligjit. Sipas presidentit: “Ligji shkel parimet e “barazisë përpara ligjit” dhe “lirisë së veprimtarisë ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.