Mësuesi i diplomuar në Oxford dhe shkolla e drejtorëve

“Erjona Parruca, gruaja ime e jetës”

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 - Nga PËLLUMB KARAMETA

Pak

ditë më parë, gazetari Ervis Iljazaj komentoi në median e shkruar nismën e fundit në arsim: ngritjen dhe funksionimin e asaj që po quhet ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.