Lirohet “Babalja” në Kosovë: Kam frikë të kthehem në Shqipëri

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

vjeçe. Ka ndodhur krejt rastësisht pjesëmarrja në kompeticion. Në atë kohë ishte akoma tabu pjesëmarrja dhe përzgjedhja e vajzave bëhej në shkolla. Aty më zgjodhën dhe fati deshi që të merrja pjesë dhe të fi toja. Më pas fi tova përsëri vendin e parë në “Miss Beauty ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.