Prokurorja Arta Marku hap garën për KLP- në

Gazeta Shqiptare - - SKANDALI -

TIRANË - Për shkak se vetëm një prej prokurorëve kandidat për Këshillin e Lartë të Prokurorisë kaloi sitën e vetingut, Prokuroria e Përgjithshme ka rihapur sërish garën për këtë institucion. Në thirrjen e publikuar në faqen zyrtare të këtij institucioni ftohen prokurorët të kandidojnë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Këshilli do të ketë 6 anëtarë prokurorë, nga të cilët 1 nga Prokuroria e Përgjithshme, 2 anëtarë nga Prokuroritë e Apelit dhe 3 anëtarë nga Prokuroritë e Rretheve Gjyqësore.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.