Veliu- Henzler: Bashkëpunim me Gjermaninë në luftën ndaj krimit të organizuar ndërkombëtar

Marku pret zyrtarët gjermanë: Njësi të përbashkëta investiguese

Gazeta Shqiptare - - SKANDALI -

gjermanë është një bashkëpunim shumë serioz dhe konkret në drejtim të luftës ndaj paligjshmërisë. Bashkëpunimet e shumta me palën gjermane kanë qenë faktor kyç i suksesit në luftën ndaj krimit". Nga ana e tij, Henzler u shpreh se tashmë është ngritur një bazë e shkëlqyer për ta çuar më tej bashkëpunimin mes dy policive, duke ndërmarrë iniciativa të përbashkëta në varësi të situatës së krimit në Shqipëri, në Gjermani dhe pse jo edhe më gjerë në Europë. Ndërsa, gjatë takimit me Prokuroren e Përgjithshme, Arta Marku, zyrtarët gjermanë u angazhuan për bashkëpunim në të gjitha rastet konkrete të ndodhura në Gjermani, kurse prokuroria nga ana e saj që të plotësohet dokumentacioni dhe kërkesat e duhura ligjore. Rëndësi të veçantë iu dha krijimit të njësive të përbashkëta investiguese me shtetin gjerman dhe forcimit të luftës së përbashkët kundër krimit të organizuar ndërkombëtar.

Prokuroria e Krimeve të Rënda

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.