Rregullat e Xhon Gotit për lidershipin: anëtarët dhe bashkëpunëtorë të tjerë të familjes kriminale nuk lejohen të flasin në medie. Ndalohet dhënia e intervistave dhe dalja në televizion.

Gotti's Rules - - Rregullat E Gotit -

Edhe pse mund të ishte treguar naiv në qëndrimet e tij, Goti ishte aq i mençur sa të kundërpërgjigjej menjëherë sapo mësoi se kush kishte

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.