Rregullat e Xhon Gotit për lidershipin: bashkëshortet dhe të dashurat duhet të demonstrojnë përulësi. Ato nuk duhet të flasin në publik dhe nuk duhet të bien në sy.

Gotti's Rules - - Xhorxh Anastasia -

Gruaja e Gotit bënte përjashtim nga ky rregull. Ajo e thoshte troç atë që mendonte dhe i shprehte opinionet e saj pa doreza. As që mun-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.