Flori rrëfehet: “Kjo është historia ime”

Intervista - - JAVA VIP -

Kur doli kënga e Florit “Pa jetë”, të gjithë hamendësuan hipoteza t ë ndryshme që kjo këngë përcillte një pjesë nga jeta personale e Florit, i ishte kushtuar njërës prej isht ë dashurave t ë t i j dhe konkretisht, Ronel a Hajatit. Por, asnjëri nga ata të dy, as nuk pohuan, as nuk mohuan gjë dhe k j o mbeti thjesht një hipotezë. Ndërkohë, pasi kaloi kohë dhe Flori nxori këngë të tjera, duket se ai ende ka një afeksion t ë vecantë për këngën “Pa jetë”, pasi kur e publikoi atë, u shpreh se kjo ishte vetë historia e tij. Me siguri, tani kjo këngë do të bëhet edhe më e dashur për fansat e Florit, duke qenë se tashmë dihet që mbart copëza të jetës së tij në realitet dhe në sytë e fansave, këngë e person- alizuara, marrin kuptim dhe vlerë krejt tjetër.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.