Këngëtare, apo...

Intervista - - JAVA VIP -

Sot, të jesh këngëtare do të thotë patjetër që të zhvishesh, të tregohesh provokuese në skenë ose t ë j esh ekstravagante. Mund edhe të shfaqesh e mbyllur deri në grykë, por këtë duhet se s’bën ta kompensosh me një vokal gjigand, që të të bëjë të mbyllësh sytë dhe të hapësh mirë veshët. Ndaj, nëse nuk e ke këtë ci l ësi , por do të “s hesësh”, duhet të plotësosh patjetër kushtet e mësipërme. Dhe, këngëtaret tona duket se e kanë kapur fillin, ndaj tregohen të pakursyera në këtë drejtim, gjë që e tregojnë më së miri klipet e tyre në të cilat sho- him më tepër perfomanca hot sesa interpretim kënge. Na bëri përsht ypje kjo f oto e këngëtares Adelina Berisha e shkëputur nga klipi i fundit, ku duket qartë çf ar ë ka dashur të përcjellë këngëtarja. Ajo është dalluar gjithnjë për t ë pasmet e saj ( eshe ajo!), më shumë sesa për këngët dhe asnjëherë nuk ka ngurruar t’i nxjerrë në pah ato. Sigurisht, klipi i fundit nuk mund të bënte përjashtim. Por, ajo për të cilën jemi kuriozë, është se pasi të ketë mbaruar e gjithë kjo mani për të reklamuar vithet, çfarë do të mbetet për më vonë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.