Dafina krahason të pasmet me shoqet e saj

Intervista - - JAVA VIP -

Këtë verë duket se ka qenë tendenca: “Kush ka të pasmet më të bukura?” dhe ku mund të vihet re kjo më shumë sesa te këngëtaret? Nuk e kujtojmë se cila prej tyre e nisi dhe nuk e dimë as se cila do ta bitisë, por flasim për atë që shohim. Dhe, ajo që na përcjell kjo foto, janë vetëm të pasme. Në të ndodhet Dafina, domethënë, të pasmet e saj, bashkë me ato të dy mikeshat e saj me të cilat ka shkuar në pishina. Dhe gjatë kohës së kaluar bashkë, vajzat kanë menduar të bëjnë edhe këtë foto seksi... Nëse nuk arrini të dalloni se cila është Dafina, ju themi që të përqendroheni te vajza e mesit. Ndërsa, se cila i ka të pasmet më të bukura ( sipas sfidës më në modë, këto kohë), ju mbetet juve të vendosni.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.