Djemtë kërkojnë vajza

Intervista - - POSTA -

NJOFTIME NGAANGLIA

Përshëndetje. Jam 48 vjec, 1.70 i gjatë, banoj ne Angli, kam vite ketu. Kërkoj te lidhem me nje f emer shqiptare per te krijuar familje. Ju lutem mos dergoni zile. Por ne fillim prezantouni me sms. Numri im është: 00447766613849.

NJOFTIME NGA GJERMANIA

German businesmen is searching nice, creative, intell i gent women about 35- 45 years. Mobil: 00491736590562.

NJOFTIME NGA ITALIA

Jam nga qyteti i Jugut, emigrant në Itali, me dokumenta të përhershme 44 vjeç, beqar. Kërkoj të njihem me një vajzë për lidhje serioze, të jetë nga mosha 30- 37 vjeçe, me arsim të mesëm, me familje të rregullt. Kush është e interesuar të më bëjë t hirrje në këtë nr. t el . 00393398776844.

Jam X jetoj ne Itali kam mbaruar i nxhienjerinë, te larten dua te lidhem me nje vajze qofte dhe e ndare por te jete me banim ne itali. Të më dërgojë sms ajo vajze per qellime serioze në cel. 00393510294515.

NJOFTIME NGA GREQIA

Jam 60 vjecar i zhgenjyer nga jeta deri tani. Punoj e jetoj ne Athine pa asnje detyrim. Jam ne kërkim te nje gruaje per te kaluar dhe kete pjesë të jetes. Për me teper le kete numer tel. 69o65o7282 numrave t e f s hehur dhe zi l eve nuk u pergjigjem

Jam një djalë 34 vjec me banim ne Athinë dhe kam deshire te njoh nje zonje simpatike per nje lidhje te fshehtë ku te jetë me banim ne Athinë. Tel. 6996612440.

Përshëndetje jam Jani 40 vjec nga Shkodra j etoj ne Athine. Jam i ndare dhe dua te njoh nje femer per lidhje serioze. Cel. 6996577423.

Jam nje djale 40 vjec me banim ne athine kam deshire te njihem me mdonje goce qe di te ruaj s ekretin 00306945642895

I përgjigjem zonjës nga Jugu që kërkon një zotëri nga fshatërat e Dropullit. Për më t epër lë nr. cel. 00306949945877.

Mirëdita zonjave e vajzave që vuajn nga ngrohtësia e shokut të jetës. Jam 49 vjec me dy fëmijë. Kërkoj të njoh një zonjë ose vajzë të sinqertë. Le të ketë edhe fëmijë. Por të jetë e ciltër e pastër. Kujt i intereson ky sms, të çojë sms. Vetëm për l i dhje s erioze. Tel. 00306999103592.

Jam një djalë 32 vjeç jetoj në Selanik, dua të njoh një vaj zë t ë j etë këtu. Lë nr. cel. 6906873760.

Përshëndetje jam Gjergji 30 vjeç nga Lezha, kam nje problem s hëndetësor dua t ë njoh nje vajze me te njejtat tipare per te krijuar nje jetë normale. Cel. 6940964763. Athinë.

Dua te lidhem me nje grua per t e bashkejetuar dhe me vonë duke pare njeri- tjetrin te vendosim mosha ime 54 vjeç. Për më t epër lë nr. t el . 6949010768.

Dua nje grua per martese te j ete s hembull në cdo drejtim. Jam 57 vjeç dhe kam këtë nr. tel. 6947165666.

Banoj dhe jetoj ne Greqi dua lidhje serioze me nje grua. Jam 58 vjeç dhe kam këtë nr. tel. 6949010683.

Përshëndetje vajza. Jam Laerti 30 vjec nga Saranda. Dëshiroj te njihem me nje vajze qe do me te vertete nje shoqeri te sinqerte dhe pa djallezi. Cel. 69969793111.

Përshendetje vajza. Jam Visi 32 vjec nga Tirana dhe banoj ne Selanik. Dua te njihem me nje vajze per shoqeri te vertetë. Për më tepër lë nr. cel. 00306979329260 dhe te sin- qerte.

Jam i i nteresuar për një zonjë deri në moshën 48 vjeçe. Lë nr. cel. 00306973466259.

Përshëndetje, jam Toni 32 vjeç nga Vlora, nëse ka ndonjë vajzë që i nteresohet për një shoqëri pa tallje dhe pa gënjeshtra, ju mirëpres në këtë nr. cel. 00306979329837.

Jam Mondi 35 vjec jetoj ne Athine dua te l i dhem me nje vajze deri në moshen 35 vjeçe. për më t epër lë nr. t el . 6949483704.

Përshëndetje vajza, j am Laerti 30 vjeç nga Saranda, dua t ë njihem me një vajzë për shoqëri. Nëse dëshironi ju pres me respekt në këtë nr. t el . 00306996979311.

Përshëndetje, jam një djalë 31 vjec kerkoj nje zonje ose vajze te qejfit pa komplekse, me banim ne Athine per nje lidhje sekrete. Të jete e rregullt ne paraqitje dhe e paster, jam larg veseve dhe pijeve alkolike. Tek unë do t e gjeni mirëkuptim ngrohje shpirterore dhe mbeshtetje energjike. Lë nr. tel. 6996949711. Pres sms.

Jam 34 vjec jetoj ne Athine dua te lidhem me nje vajzë deri në moshen 30 vjeçe. Për te int eresuarat l e kete nr. t el . 00306949784877. Nga unë nuk do te zhgenjeheni faleminderit per mirekuptimin.

Përshëndetje, jam nje djalë 37 vjc jetoj ne Greqi Athinë. Kërkoj te njihem me nje vajzë per familje te jetojë ne Greqi. Të jetë dhe e shgenjyer ne jetë se ashtu jam edhe vetë. Më int ereson e t anishmeja. Cel. 00306940651397 jo zile jo me privat.

Jam një djalë 33 vjec jetoj ne Selanik dua te njoh një vajzë ose zonjë per një lidhje. Lë nr. tel. 6w0m8p3pm0.

NJOFTIME NGA SHQIPËRIA

Një i s h kuadër ushtarak me një pension të mirë i vetmuar me shtëpi të tij në pronë të tij, i rregullt në çdo drejtim. Kërkon një zonjë mosha 60 vjeçe e l art, hallexheshë j o batallxheshë, t ë ngrys j etën deri në vdekje. Pres telefonata nga zonja 60 vjeçe që sapo ka ardhë nga Italia që kërkon nga fshatrat e thella të Dropullit Gjirokastër. Dhe për çdo zonjë 60 vjeçe e lart hallexheshë jo batakxheshë. Me respekt hallexhiu nga Vlora. P. S. nga Redaksia: nr. që keni lënë nuk është i s aktë, është i përgjysmuar. Prandaj do j u l uteshim të na dërgoni numrin e saktë.

Anës 52 vjeçe me origjinë nga Shkodra beqare, 1.60 e gjatë, e punësuar banuese në Lezhë, i përgjigjem Elhami nga zona eurale e Durrësit Shijak, jam 57 vjeç, dhe që gruaja më ka vdekur, jetoj me një djalë të vetëm, dhe është i martuar dhe me nanën time. Jam pensionist me shtëpia të e mia private prej 5 dhomash. Jam në mardhënie pune, shumë i mbajtur me fizik të mirë. Kam një pakënaqësi me ju Ana, sepse të kam shkruar disa herë dhe nuk më more një herë në telefon. Tel. 0682992306.

Jam një zotëri nga Tirana 68 vjeç, intelektuale me kulturë, i urtë me origjinë nga Jugu, pa probleme familjare, me ekonomi të mirë, i respektoj shumë zonjat. Kërkoj të njoh një zonjë për shoqëri të jetë e urtë, siç jam dhe vetë, do ta ndihmoj nga ana ekonomike, të jetë deri në moshen 65 vjeçe. Takimi para lodrave të fëmijëve tek 7 xhuxhat në rrugën Elbasani, çdo ditë prej orës 8.00- 10.00. Ju mirëpres.

Jam një zotëri me banim në Tiranë, i përgjigjem mesazhit t ë zonjes 60 vjeçe që ka ardhur nga Italia dhe për komunikim lë këtë nr. cel. 042358380. Ky njoftim vlen dhe për zonja të tjera mosha 55 vjeçe e lart me banim në Tiranë.

I përgjigjem Anës 52 vjeçe me origjinë nga Shkodra beqare pa histori dashurie, për arsye pretendimesh, 1.60 e gjatë, e punësuar me arsim profesional banuese në Lezhë. Unë jam një zotëri i arsimuar, i sinqertë, i sjellshëm, shumë familjar njeri i kulturuar me vlera dhe nivel të lartë, i kompletuar me të gjitha cilësitë e mira, larg alkolit, bixhozit. Më shumë do flasim në këtë nr. cel. 0682701849.

Jam një qytetar nga Shkodra banoj në Tiranë, jam në prag pensioni. Jam i ve dhe fëmijët kanë jetën e tyre. Vazhdoj akoma punën. Kërkoj një grua për të kaluar jetën me të, të jetë në prag pensioni, ose që ka dalë në pension. Nëqoftëse ka grua të vetme edhe në Tiranë shkoj pa problem në shtëpinë e saj. Kush ka pasur një të kaluar me strese dhe probleme të tjera. Lidhja me personin tim do ju ndryshojë jetën, jeta me dashuri dhe lumturi do transparencë. Kush ndihet mirë në këtë mesazh të më marri në këtë nr. tele- foni: 0688376085.

Jam X me shkollë të lartë i pashëm, me tre palë shtëpi. Kam biznesin tim, brenda dhe jashtë Shqipërisë. Jam vetëm pa njeri në ngarkim. Kërkoj një zonjë të bashkëjetojë ose martesë deri në fundin e jetës tonë dhe do kalojmë bukur në të gjitha drejtimet. Nuk ka rëndësi mosha e saj sesa mirëkuptimi njëri me tjetrin. Kush dëshiron të më marri në t el efon në këtë nr. 0693380879.

Jam 65 vjeç, banoj në Vlorë, gruaja më ka vdekur, kam shtëpitë e mia dhe një dyqan biznesi. I përgjigjem zonjës që kërkon një zotëri deri në moshën 68 vjeç. I përgjigjem dhe zonjës 60 vjeçare që sapo është kthyer nga Italia dhe duke e siguruar se kam pension të mirë rreth 20.000 lekë të reja dhe qiranë dyqanit, 12.000 mijë lekë të r eja etj. Tel. 0698994078 dhe 0685768709.

Jam një zotëri nga Tirana 59 vjeç, kam pikëpamje të mira nga të gjitha drejtimet, jam shumë i paraqitshëm, serioz, familjar i rregullt në çdo drejtim. Kërkoj të gjej një zonjë që të jetë afërsisht me pikëpamjet e mia, të ketë pasur mardhënie pune të jetë e paraqitshme, të mos ketë probleme të ndryshme, të ketë një moshë porsa të ketë dalë në pension. Shpresoj që mesazhi im të gjejë vlerësim. Cel. 0674439589.

Jam një zonjë nga Jugu interesohem për nipin tim emigrant në Itali 43 vjeç, beqar me dokumenta të rregullta, deri në këtë moshë vetëm se ka pretenduar. Ju drejtohem kush vajzë është e intereuar për lidhje serioze të jetë në familje të rregullt me shkollë të mesme, të jetë me origjinë nga Jugu, të më bëjë thirrje në këtë nr. cel. 0695714307.

Jam një burrë nga Tirana i divorcuar 43 vjeç, kërkoj një grua të divorcuar deri në moshën 40 vjeçe për qëllime serioze. Të j etë e sjellshme e komunikueshme dhe e respektueshme. Cel. 0685874540.

Përshëndetje, a ka ndonjë vajzë të moshës gjer 25 vjeçe. Për të i nteresuaren lë nr. cel. 0698889532.

Për 45 vjeçaren nga Fieri lë këtë nr. cel. 0696379349. Ky numër vlen dhe për zonjen nga Jugu.

Përshëndetje jam nje djalë qe jetoj ne Londer jam nga Shkodra jam i interesuar vetem per vajzen apo grua nga Shkodra. Nëse deshiron te më bëjë nje sms, pastaj e marr une. Cel. 0699633880.

Jam Landi 27 vjeç, jam nga Tirana, kerkoj të njoh nje femer per lidhje të jetë nga Tirana. Ju pres në këtë nr. cel. 0697480818.

Jam nje djal 28 vjeç, kam mbaruar studimet jetoj dhe punoj ne Tirane. Jam 1.80 i gjate, 80 kg, me trup te rregullt dhe simpatik. Tip i dashur dhe i sinqerte. Gjate muajt gusht do jem ne Tirane. Dua te njihem me nje femer qe do te kaloj bukur ne Tirane. Femra te jete deri në moshen 45 vjece por te jete e vendosur, pa probleme dhe te dije se cfar do cfarë kerkon nga nje djal 28 vjec. Vetem sms dërgo në nr. cel. 0699517560 ( nr. mund tju dali i fikur) ju pres.

Përshëndetje, jam nje 39 vjecar i divorcuar kerkoj te lidhem po me nje grua te divorcuar po te mos kete probleme E theksoj vetem lidhje serioze dhe si fillim kontakt me sms. Kush e ndjen dhe do nje lidhje serioze të më kontaktoje ne kete numer tel. 0665934794.

Pershendetje jam nje djalë nga Fieri kam deshire te njihem me nje vajzë e cila ka deshire të më njohë. Tel. 0699550687.

Interesohem për një mikun tim që ndodhet jashtë, për një vajzë të mirë të moshës 18- 28 vjeçe, rracë e zezë. E interesuara të lërë nr. tel. 06tjkptgaw.

Jam Ani dhe akoma se kam gjetur shpirtin tim binjak, nuk e di ne egziston ai person per mua apo jo. Nëse egziston të më dergoj sms në këtë nr. cel. 0684664427. Vajza te jetë e sinqertë dhe serioze nuk dua aventura. Për me teper ja lem kohes.

Jam Gezimi nga Durresi lë nr. tim të cel. 0694093124 ne gazete per vajzen nga Durresi 48 vjece qe nuk ben femijë, si dhe per zonjen tjeter po nga Durresi.

Jam nje djale nga Tirana, familjar dhe i paraqitshem, kerkoj nje lidhje serioze me nje vajze te fese myslimane, kryesorja ështe te besoje dhe te jete e devotshme. Nr. cel. 0696379522.

Jam nje djale 34 vjec nga Shqiperia e mesgme, djale i rregullt familjar, 1.80 i gjate i paraqitshem, asnjehere i martuar apo fejuar dhe rrjedh nga nje familje e rregullt. Kerkoj nje lidhje serioze me nje vajze, shpresoj nje vajze familjare dhe t e paraqitshme, mosha 26- 31 vjeçe. Nr. cel. 0697822091.

Kerkoj per martese nje zonje emigrante te jete me pune. Jam 57 vjec. Për më tepër lë nr. cel. ne redaksi.

A ka ndonje vajze qe deshiron te njihet me mua vetem per seriozisht. Vajza te jetë mosha 18- 25 vjece. Cel. 0674574290.

Përshëndetje, interesohem per ate zonjen nga Jugu qe interesohet per nje zoteri nga Jugu jam nga Dropulli. Po ju le nr. e telefonit ne redaksi.

Jam një djalë nga Vl. 50 vjeç, banoj në TR. Kam dëshirë të gjej shoqen e jetës nga Jugu mosha 45 vjeçe. Dua të kem lidhje serioze. Më pëlqen fort besnikëria, sinqeriteti, karakteri dhe dinjiteti. Se një fjalë e bukur thotë: besnikëria është nder, ta ruash besnikërinë është meritë. Për sqarim lë nr. cel. 0 6 9 2 6 4 7 1 9 9 . Me n d e r i me

Vladimiri.

Per Stelinen nga Jugu 45 vjece, banuese në Tiranë l e nr. cel. 0698973521.

Jam nje djalë nga Jugu dhe jam i interesuar per lidhje serioze. Për më tepër le nr. telefoni per Jonen 22 vjeçe. Cel. 0693483076.

Përshëndetje jam nga bregedeti i arsimuar me kulture shume i rregullt dhe familjar me shtepine dhe punen time. Jam i interesuar per nje femer të moshes 35- 40 vjeçe, te jete e ndershme me edukate dhe e vuajtur të dijë te respektoje te j et e e ndare ose nga ndojne fatekeqesi qe ti kete vdekur burri. Mundesisht te mos kete femije per te t j erat f l asim në t el efon: 069819345G. Mos telefononi pa numër. Ju faleminderit.

Jam nje burrë 46 vjec nga Shqiperia e Mesme. Unë po kaloj nje jetë te keqe dhe te vuajtur por sot është shumë e veshtir te kesh nje grua perkrah qe te kaloi jeten me ate cfar zoti i jep me te mirat dhe te keqiat kur ka dhe kur nuk ka. Dashuria dhe lumturia e ben nje familje te shendosh pa dashuri nuk ka lumturi. Kam qene i martuar me tre femij tani jam i vetem pa asnje ne ngarkim dhe keto pak vite do zoti dhe per mua te kem perkrah nje grua qe te jetë e denje per jeten per keto ditë te veshtira. Vetëm zemra e ben njeriun te lumtur. Ky mesazh eshte vetem per ate qe e kupton dhe e din cfarë jete e veshtirë eshte ne këto kohë. Vetëm ajo qe i pergjigjet ketij mesazhi te tjeret ska perse te na bezdisin. Vetem asaj që i intereson seriozisht jo tallje të më dërgojnë sms ose telefonatë në këtë nr. cel. 0682517516.

Jam nje djale 30 vjec kerkoj të njoh nje vajze te sinqertë per lidhje. Ju lutem dergoni vetem sms në nr. cel. që ndodhet ne redaksi.

Jam Eltoni nga Dr. le nr per nje femer korcare klab. kqh1+ nq.

Per Anen 52 vjece nga Shqipëria, banuese në Le. le nr. cel. 0674668232.

Po shkruaj per nje grua me vlera interesante e predispozuar per shoqerine e nje burri po me keto vlera mosha pas 46 vjec. Shkruani në këtë nr. cel. 069tmap1aj ose dërgoni sms se nuk do zgjenjeheni.

Jam Berti nga Durrësi. Interesohem për lidhje serioze me ndonje vajzë. Kujt i intereson të më dërgoj zile në numrin tim të cel. 0665984086. Më dërgoni zile nga të gjithë numrat se ju marr vetë. Ju faleminderit.

Jam një djalë i ri nga Vlora 27 vjec i ardhur nga jashtë dhe kam dëshirë të njihem me një vajzë të mirë. Nr. im është: 0695776572.

Jam Elisoni nga Tirana, kërkoj një femer nga Tirana gjer 40 vjeçe. Paraqitja ska rendesi, per shoqeri te sinqert ose lidhje intime. Ju premtoj se do ja kalojme bukur dhe do argetohemi ne maksimum. Ju lutem per i nteres mos me merrni. Ju mirëpres në nr. ti m t ë cel. 0698427151.

Jam një djalë 34 vjeç, dhe dua të njihem me një vajzë simpatike nga Shkodra për lidhje serioze. Vajza ska rëndësi dhe po të ketë qenë e fejuar në të kaluarën, jetoj në qytetin e Shkodrës. Për më shumë ju lë nr. e cel. 0674108544 ku mund të komunikojmë më gjatë Pres interesimin tuaj pasi nuk do zhgënjeheni.

Shpresoj per nje lidhje serioze me një vajzë simpatike me nivel kulturor dhe shoqeror jo te rendomt por qe vertet meriton te kete nje djalë qe ti pershtatet si nga paraqitja por dhe nga ana shpirterore. Jam 36 vjec nga Fieri e di qe per djemtë nga Fieri nuk kan mendim te mirë por nuk janë te gjithë njelloj megjithate shpresoj te me kuptoj ndonjera. Cel. 0698807797.

Jam Altini nga Fieri 36 vjec kerkoj nje lidhje serioze me një vajzë që te jetë shumë simpatike dhe me nivel edukativ dhe shkollor se ketu ne Shqiperi duan te ndertojn nje dashuri ne bazë te gënjeshtrave por jo te gjitha. Shpresoj per nje te tillë se dhe vetë jam simpatik. Shpresoj për një të tillë me botë shpirtërore dhe paraqitje të rregullt të jashtme. Cel. 0685055339.

lidhem me ndonjë zonjë ose vajzë qe di te mbaj sekretin. Ju mirëpres t ek ky nr. cel. 0699586626.

Jam X 36 vjec banues ne Tiranë i arsimuar me punë me paraqitje dhe fizik te mirë. Për më teper flasim kerkoj nje lidhje top sekrete me një zonjë banuese në Tiranë ose Durrës e moshes 25- 37 vjece te jetë e thjeshtë, korrekte. Lidhja te jetë e pastert pa interes dhe pa i prishur punë njeri tjetrit. Cel. 0688236944.

Jam një zotëri me origjinë nga Jugu dhe me banim në Dr. Jam me formim të plotë intelektual. Po qe se ndonjë zonjë nga Dr. ndjehet e vetmuar dhe e nënvleftësuar të telefonojë në nr. cel. që ndodhet në redaksi.

Jam nje zotri me banim ne Tiranë 40 vjec serioz me punë i paraqitshem, i komunikueshem. Deshiroj te kem nje lidhje te fshehtë me një zonjë e preferoj me mosh te pjekur 38 deri 50 vjece. Por te jet e mirë e mbajtur e sinqert ska rendesi origjina por te jetë me banim ne Tiranë ose Durres. Cel. 0698456417.

Jam një djalë kam dëshirë të njihem me ndonjë vajzë. Për më tepër lë nr. cel. në redaksi.

Jam Danjeli nga Korca deshiroj te lidhem me nje vajze per lidhje serioze martesore. Une kam nje problem fizik, mami me ka vdekur jetoj vetem me babin dhe vajzen e pranoj me nje problem fizik ose me nje femije. E interesuara te me lere nr. telefonin e saj në gazetë ose të marri numrin tim në redaksi.

Jam Tani 31 vjeç nga Tirana, dëshiroj të njihem me një vajzë nga mosha 24- 28 vjeçe për qëllime serioze martesore. Lë nr. tel. në redaksi. Mos telefononi me privat numër.

Jam Leli 38 vjec nga Jugu dhe me banim ne Tiranë. Kam qen pak muaj i martuar, jemi ndarë per shkak te nje aksidenti me makinë ajo nuk jeton me. Kerkoj nje vajzë te sinqertë per lidhje serioze, ndoshta dhe t e l enduar nga j et a. Cel. 0699553337.

Për znj. Era, jam Kolombo nga Elbasani 55 vjeç, asnjëherë i martuar, me shkollë të lartë. Nr. im është: vod. cb0un1e.

Pershendetje vajzave dhe grave te intervistes jam nje djalë nga Saranda jam 35 vjec desha te

Për ndonjë shoqe që dëshiron të më njohi mua lë këtë nr. cel. 0699171608. Faleminderit për mirëkuptimin.

Përshëndetje, jam një djalë që interesohem të njihem me ndonjë vajzë për një lidhje serioze. Të interesuarat të dërgojnë sms tek ky nr. cel. 069paptgmm. Ju falenderoj.

Jam Klodi nga Tirana, dua të njoh një vajzë ose zonjë që të shij oj j et ën në maksimum. Cel. 0698981893.

Jam Iliri 37 vjec nga Fieri, i divorcuar, kerkoj nje femer per te ndertuar familje. Për më tepër lë nr. cel. 0688424692.

Kerkoj nje femer te cdo moshe per lidhje miqesore. Jam 52 vjec i vetmuar mae arsim te larte banoj e punoj ne Tirane. Tel. 0686457772.

Pershendetje jam x person nga Tirana, jam 40 vjec jam i pa martuar dhe kerkoj nje femer nga mosh 35 deri 45 vjece. Për me teper le numrin e telefonit: 0672055002.

Jam një djale nga Insituti 35 vjeç, kerkoj te lidhem me zonje apo zonjushs nga Tirana mosha 30- 40 vjeçe. Cel. 0666071188.

I pergjigjem Beses qe deshiron te lidhet vetem me nje person per qellime serioze dhe kerkon qe per- soni te jete korrekt, i sinqerte dhe intelektual. Jam nje djale nga Shk. 31 vjec kam mbaruar arsimin e larte per Infermjeri. Jam shume i sinqerte dhe s erioze, i komunikueshem, me vlera, idealist me ambicje per c’do aspekt jetesor dhe kam nivel kulture qytetare te madhe dhe edukate familjare te rregullt, sepse jam shume intelektual, me personalit dhe karakter, ku mbizoteron respekti qe kam per njerezit, sjellja e mire dhe dashuria reciproke. Jam i interesuar për Besen te lidhem sinqerisht dhe seriozisht me ty, sepse do te dhuroje ngrohtesi, lumturi te pafundme dhe dashuri shpirterore te sinqerte dhe te paster. Nuk do te zhgenjeje asnjehere, sepse jam tip i qete, i dashur, i embel, i qeshur, inteligjent, i zgjuar, i afte, i shkathet dhe i mencur, i matur, i pjekur dhe me energji te reja. Besa me telefono ose dërgo s ms dhe nr. i m është: 0698169916.

Lë nr. për Bleonen nga Dr. 069lri106s. Jam një i interesuar për ju.

Interesohem per Olen 23 vjeçe nga Tirana. Per me teper flasim. Cel. Vodqtpy05r.

Jam 53 vjeç i kompletuar me shtëpi e punë. Jam serioz e me karakter, i sinqertë e besnik. Jam i paraqitshëm i gjatë, e trup sportiv. Kërkoj një zonjë për një lidhje serioze. E cila të jetë e sinqertë, serioze dhe besnike. Kush e vlerëson dhe ndjen veten këtu, të më s hkruaj s ms në këtë nr. tel. Vod. tjjxgbj.

Jam Berti nga Durrësi, i nteresohem për lidhje serioze me ndonjë femër. Kujt i intereson të më dërgojë zile në numrin tim të cel. 0688375985. Më dërgoni zile nga të gjithë numrat, se ju marr vetë. Ju faleminderit.

Jam Eltoni nga Tirana 37 vjec. Dua te lidhem me ndonje vajze simpatike mosha 25- 35 vjeçe. Të jete vetem nga Tirana ose te banoje ne Tirane. Pres vetem sms në këtë nr. cel. 0698764594.

Jam një burrë 50 vjeç i divorcuar nga Shqipëria e Mesme. Dua te njihem me nje femer te mirë si fillim, e te tjerat ja leme kohes. Nr. cel. 0685218896.

Vetmia me streson, jam mbi 57 vjec, i ve me punë, shendet e ekonomi te mire. Jam intelektual pa vese negative. Kush e gjen veten këtu i lë nr. tel. 0682514757.

Jam 48 vjec kerkoj të njoh një zonjë për lidhje serioze, kam shte- pi dhe i punsuar. Lë nr. cel. 0697229362.

Vetëm për atë zonjë që është kthyer nga Itali dhe është 60 vjeçe, dhe për komunikim të mëtejshëm lë këtë nr. cel. 0699296306. Faleminderit.

Jam një djalë serioz i sjellshëm, i arsimuar. Dëshiroj të lidhem me një vajzë të komunikueshme, inteligjente, serioze, të jetë rreth moshës 25- 35 vjeçe. Nr. t el . vod858585a.

Jam një zotëri nga Korça 65 vjeç, më ka vdekur gruaja, jetoj vetëm, kam një biznes që punoj, jam pa histori. Dëshiroj të lidhem me një zonjë për lidhje martesore, të jetë në moshë 55 vjeç e pranoj dhe në moshën time, të mos ketë histori. Për të interesuarat lë nr. cel. 0685888742.

I përgjigjem me shumë sinqeritet dhe me plot besnikëri zonjës nga Durrësi 48 vjeçe që nuk lind fëmijë, jam Elhami me origjinë nga Shqiperia e Mesme me shtëpitë e mia private prej 5 dhomash, me një djalë të vetëm, dhe e kam të martuar, jetoj me nanën time. Vetë jam 57 vjeç, shumë i mbajtur saqë mosha nuk tregon për aq, me fizik shumë të mirë, por dhe i pastër pa bërë një gjilpërë deri sot. Por dhe unë ashtu si ju jam i vetmuar se mua më ka vdekur gruaja, unë jam armik i bixhozit, alkolit dhe xhelozisë. Tek unë mbizotëron nderi, sinqeriteti dhe pastërtia. Edhe unë ashtu si ju jam në kërkim të një njeriu me shumë vlera. Në rast se fjalët tuaja janë të vërteta të sinqerta, shkruani ose telefononi në këtë nr. cel. 0682992306 ose 0686762786.

Ja ku edha në Shqipëri, dua të dashurohem me ndonjë vajzë, ose me ndonjë grua të divorcuar që ka patur fatkeqësi në jetë. Fëmijë të mos ketë. Jam serioz, jam shumë pozitiv nga gjitha anët. Jam i divorcuar nga gruaja. Jam shumë i mirë dhe s eksi. Nr. t el . 0699184515.

Jam një zoëtri nga Tirana banoj vetëm në shtëpinë time, gruaja më ka vdekur, jam I mbajtur, pa asnjë problem, pa asnjë ves të keq, prandaj kërkoj një zonjë 58- 60 vjeçe dhe të mos ketë probleme të jetë e sinqertë e mbajtur, prandaj kërkoj këtë zonjë të kalojmë këto vitet bashkë. Për më etpër ja lëmë kafes, zileve nuk u përjgigjem. Nr. tel. 0693062242.

Jam Muhameti, 78 vjeç, më ka vdekë gruaja, dy djem i kam në Itali, jetoj vetëm, kërkoj të njihem me një grua të jetë e mbajtur, do i përgjigjem për çdo gjë. Adresa ime Lagjia 3 Ibrahim Buzhiqi, nr. 27. Tiranë. 2220631.

Për zonjën 45 vjeçe nga Fieri, i plotësoj të gjitha kushtet tuaja. Për më tepër lë nr. cel. në redaksi.

Jam 40 vjec nga Tirana i martuar kam biznesin tim. Kërkoj nje lidhje me nje femer. Pë rmë tepër lë nr. cel. 0699552951.

Jam Miri deshiroj të njihem me ndonjë vajzë ose zonjë unë jam nga Shkodra 32 vjeç. Lë nr. cel. 0674699145 Të jenë vetem nga Shkodra.

Jam një zotëri 40 vjec nga Korca me mungon dashuria, kërkoj të njoh një femer te me ketheje lumturine nuk ka rendesi mosha. Jam shumë besnik di ta vleresoj dhe ti fal dashuri një femre. Kush ndihet e vetemuar dhe ka nevoje per nje mashkull xhentil qe do ti fale shume dergo sms në nr. cel. 0665989694. Të jete nga Pogradeci, Korça, Erseka ose Bilishti. Po pres me pa durim faleminderit per mirekuptimin.

Kerkoj nje femër per bashke- jetese mbi moshen 40 vjece. Cel. 0686970444. Mundesisht nga Shkodra. Ju lutem jo zile por sms.

Përshëndetje, quhem Ardit, 32 vjec, jam nga qyteti i Durresit. Jam beqar, arsim i mesem profesional, i vetëpunsuar. 1.72 i gjatë, 78 kg, flok të zeza sy kaf, pak esmer ne tipare. Interesohem per një vajze nga qyteti i m. Nr. eagle 0698604872.

Jam nje 58 vjecar nga Tirana, i arsimuar dhe i kompletuar, i shoqerueshem dhe i komunikueshem, pa vese dhe komplekse. Jam i paraqitshem dhe me trup te rregullt, 1.80 i gjatë, 85 kg. Deshiroj nje lidhje serioze dhe te qendrueshme, me nje femer t e moshes 45- 55 vjece. Vleresoj, intelektin, fisnikerine dhe paraqitjen. Telefonatave dhe sms- ve me sens abuziv, nuk iu pergjigjem. Fillimisht preferoj sms. Faleminderit!

Jam X zotëri, shum serioz e i vendosur per tu lidhur me nje zotëri te moshuar e te besuar. Më dërgoni sms në nr. cel. 0688161690.

Për znj. Lola nga Tirana dhe Era nga Jugu, unë jam nga Elb. me arsim të lartë i pamartuar.! Më dergoni s ms në këtë nr. cel. Vod.Cb0une1.

Dua te gjej vajzen e endrrave te mia, jam 26 vjec nga Fieri, pres sms ose zile unë “engjelli parajses’’ në nr. vod club. 069gg310w1.

Përshëndetje, jam nje djale nga Korca dua te gjej nje vajze te mire e te sinqerte per qellime serioze per te krijuar familje. Vajza te jete po nga Korca ose rrethinat e saj, te jete mosha 28- 32 vjeçe, per nje lidhje serioze. Kam biznesin tim e shtëpine time. Kush eshte e interesuar te marre ne tel. ose të dërgojë sms jo te tallemi e te kalojme kohen kot se nuk kam kohe te lozim neper telefona. Cel. 0667014040.

Per vajzen 37 vjeçe beqare me shkolle te larte e qe punon ne Tirane, interesohet Alberti nga Tirana. Cel. Amc 2313444.

Per Lolen nga Tirana qe deshiron nje lidhje serioze i lë këtë nr. cel. 0685067465. Me respekt Aleksandri.

Jam burrë i ve mbi 55 vjec, punoj e jetoi i vetem ne Tiranë. Me shtepi, shendet e ekonomi te mire, pa vese negative, familjar e fisnik, intelektual e pa komplekse. Kërkoj nje zonje per bashkejetesë ose martesë. Lë nr. cel. 0695149574.

Jam intelektual i ve i punesuar i sjellshem ne cdo drejtim. Jetoj vetem pa nj e r i ne ngarkim. Kerkoje nje zonje per krijim familje deri ne moshen 50 vjec. Tel. Vod3o7o622.

Jam ing. Elektronik 27 vjeç dua të lidhem me një vajzë simpatike për qëllime serioze, të jetë me shkollë të lartë, mundësisht në degët informatikë. Jam bjond me sy bojqielli, simpatik serioz, korrekt, i sinqertë. Kërkoj që edhe vajza të ketë cilësi të ngjashme, të jetë me banim në Tiranë. Pres të më kont aktoni në këtë adresë emaili: ingelektronik@ gmail. com.

Përshëndetje zonja dhe goca unë jam një djalë 23 vjeç, doja te njihja një zonjë nga Kukësi i premtoj cdo femre që do ndihet shumë mirë me mua. Ky është nr. im i cel. 0685582888.

Përshëndetje vajza super seksi qe po kerkoni një njohje te re, jam Franci nga Tirana shume king dhe do te me pelqente te njihesha me një vajze nga Tirana per shoqeri. J u mirëpres në këtë nr. cel. 0696265383. Faleminderit.

Jam burrë i ve mbi 55 vjec, punoj e jetoj i vetem ne Tiranë, me shtepi, shendet e ekonomi te mirë, pa vese negative, familjar e fisnik, intelektual e pa komplekse. Kerkoj nje zonje per bashkejetes ose martesë. Për më tepër lë nr. cel. 0698399347.

Jam nga Jug- perendimi, me shpirt e moral te paster, me aresim te mesem e me profesion. Pretendimi, neglizhenca apo fati, na “dhuruan” beqarin e tejskajshme e pakendshme. Kerkoj te njihem per lidhje serioze ( martesore) me nje vajze te rregullt ne cdo drejtim, rreth moshes 40 vjece. Per me teper i lë nr. cel. 0694259956.

Jam nje burrë i martuar 46 vjec serioz i ntelektual nga Tirana. Dëshiroj te lidhem me nje zonjë serioze per nje lidhje te gjate dhe te dij te ruaj sekretin. Lë nr. cel. 069tgwwp0w.

Jam një zotëri 36 vjeç nga Lezha dëshiroj te bej nje lidhje per qejf me ndonjë mami dhe pse jo dhe per ndonjë lidhje sekrete. Dua qe te jete e sinqerte se keshtu jam edhe vetë. Dhe kush e ndjen veten mund të telefonoj ne këtë nr. cel. 0685499035.

Quhem Ardit, 32 vjec, nga qyteti i Durrësit. Jam beqar, me arsim t ë mesem profesional, i vetëpunsuar. 1.72 i gjatë, me flok të zeza sy kafe, pak esmer ne tipare. Interesohem për një vajze nga qyteti im. Cel. 0686930566.

Përshëndetje, jam 50 vjec i divercuar pa femijë nuk kam njeri ne ngarkim. Kërkoj nje lidhje serioze me nje femer deri ne moshen 45 vjece. Kujt i intereson të telefonojë ne kete nr. vodafon klab 0694810318 ju faleminderit per mirekuptimin.

Jam 50 vjeç jam nga Jugu, dua të njoh një zotëri ne moshen 5556 për lidhje serioze te jete vetem nga fshatrat e thella te Dropullit. Pres sms jo pa numer në këto dy numra: 0699545786 dhe 0699545785.

Përshëndetje, jetoj në Durrës, quhem Eli, dua të kem miqësi me femra nga mosha 25- 50 vjeçe, që jetojnë në Durrës. Ju lë nr. cel. 0696500144. Stop femrat që duan të tallen me numra privat.

Kerkoj t ë nj oh nj e f e mer mosha 20- 30 vjece per lidhje miqesore. Banoj ne Tirane i vetmuar me arsim te larte 52 vjec, ish oficer. Lë nr. tel. 0699551766.

Klaudio nga Tirana 35 vjec beqar trup sportiv simpatik djal i embel i cilter me humor i komunikushem i sjellshem me pelqen shume miqesia por me shume me pelqejne vajzat e sjellshme dhe te embla ju mirepres vodafon clab 0694712109

I pergjigjem znj. Aida 43 vjeçe nga Fieri dhe i le kete numer telefoni: 0688387745.

Quhem Ardit dhe jam 32 vjec, nga qyteti i Durresit. Jam beqar, ar s i m i mesem profesional, i vetëpunsuar. 1.72 i gjatë, 78 kg., flokë të zeza sy kaf, pak esmer ne tipare. Interesohem per një vajze nga qyteti im. Cel. 0698604873.

Përshëndetje, quhem Ledi jam 37 vjec. Kërkoj te njihem me nje femer te jetë korrekte. Për me teper bi s e dojm në këtë nr. t e l . 0697583271.

Përshendetje dua të lidhem nje te dashur nga mosha 30 deri ne moshen 50 vjeç, por te jetë shume sekrete. Cel. 0682911206. Nu- mave privat nuk u përgjigjem.

Jam Bujari nga Durrësi 52 vjeç me arsim te larte mesues ne prag divorci jo per fajin tim. Këerkoj nje mike deri ne moshen 55 vjece per bashkëjetes po na u puqen karakteret edhe martesë. Partnerja te jete njeri me bukuri shpirti jo lekis t e e mashtruese j ua t heksoj ekonomikisht nuk me mungon asgje. Te interesuarat të dërgojnë vet em sms per njohje në nr. cel. 0697297141. Numrave privat nuk u pergjigjem. Ju faleminderit.

LIDHJE VETËM PËR QEJF...

Jam nga Lu. 24 vjec i fejuar, shumë simpatik e me trup te bukur e te stervitur dhe patjeter shum sekret. I cmendur per aventura me zonja. Lë nr. tel. 0697374518. Kjo sms i shkon dhe Aides nga Fieri 45 vjeçe.

Jam nje 33 vjecar nga Dr. deshiroj t ë njoh një shoqe për qëll i me s e krete. Lë nr. c e l . vod. jpg10mp.

Jam nje burre nga Fieri 48 vjeç i divorcuar i punesuar punoj taksi me furgonin tim i pergjigjem Aides 43 nga Fieri qe kerkon l i dhje s e kret e dhe i le nr. tel. 0696725042. Aida nuk do zgenjehesh nga une te pres? Kjo vlen edhe per ndonje femer tjeter? Jeni te mirëpritura.

Jam një zotëri i ri ne moshë 28 vjec, deshiroj te gjej nje femer per miqesi sekrete. Do ngelet e kenaqur nga un ne cdo drejtim. Vetëm të jetë të jetë sekrete. Nr. im i cel. 0698862635.

Jam një zotëri kërkoj një zonj ë apo zonjushë t ë j etë shumë sekrete, të jetë nga Shkodra. Për më tepër lë nr. cel. amc. 2599546.

Jam një zotëri 36 vjec doja nje lidhje sekrete me një zonjë fierake. Më dërgoni sms në këtë nr. cel. 0697780046.

Kërkoj te lidhem me nje femer vetëm per qejf. Kujt i intereson ky sms te me kthej përgjigje në këtë nr. cel. 0682883480.

Përshëndetje! Jam nje djale 43 vjec nga Jugu, shume i arsimuar, me pune, teper i sjellshem dhe i r e s pektueshem. Kerkoj nj e mikeshe per lidhje sekrete e cila te kete cilesite e lartpërmendura. Mosha nuk ka r e ndesi. Cel: 0674535296. Faleminderit.

Jam Andi nga Dr. 26 vjec 1.75 i gjatë, dua të njoh një zonjë për qejf t op sekret. Nr. i m është: amc. 54 maj87.

Jam Martini 35 vjec nga Fieri kerkoj nje lidhje sekrete me një vajzë qe te kete bukuri shpirterore dhe vecanerisht te jashteme nuk me pelqen fjala mami ndaj nuk e shkruaj dhe nuk kerkoj ndonje te rendomte por dicka qe tja vlej te takohesh per nje kafe të na kenë zili. Nuk jam i keq, preferoj nga rrethi im ose diku afër. Pres të më marrë ndonjë që meriton shumë dhe nuk ndihet mirë atje ku është. Lë nr. cel. në redaksi.

Kërkoj dashurine time te sinqerte, të embel, te dashur, te zgjuar, te perkushtuar qe te dije te ruaje sekretet e shpirtit. E dua vetem nga qyteti i Elbasanit. E int e r e s uara ti t e l e f onoje nj e Donzhuani serioz, hokatar por me kripe nga Tirana ne cdo kohë. Cel. 0673800649.

Përshëndetje jam një zotëri simpatik nga Fieri dhe do doja ndonjë vajzë ose zonjë per lidhje. Për më tepër lë nr. cel. 0692395842.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.