Të përfundoj në rajon... ÇILJETA:

Intervista - - MUZIKE -

Ariana Bregu: Kuj t i mi më i bukur f ë mijërisë?

Çi l j e t a Xhi l a g a : - Seriali për f ë mi j ë , “Seilor moon”.

- Vendi që i pël qen më shumë djalit në këto kohë? - Plazhi, deti… - Kur Fernandoja t ë j e t ë duke gj uajtur për vajza, çfarë do t ë j esh duke bërë t i ?

- Duke e ruajtur fshehurazi.

- Çf a r ë h a j e më s h u më kur ishe e v ogël?

- Bukë me çaj djathë, në kopësht.

- Pjata që askush nuk e gatuan si t i ? - Fërgesa. - Ke d a s h u r n d o n - j ë herë t ë di s h s e ç ’ po ndodh t e komshiu? - Asnjëherë. - Në filmin “Sex and t he citty”, t i do t ë i she ajo që bën s e k s më shumë apo më pak? - Më pak. - Mund ta hapësh portofolin dhe t ë më t huash ç’ka brenda?

- Patjetër… Sigurisht që l ekë ka shumë.

- Cilit person t ë fams hëm mendon s e i ngj an?

- Më t honë se i ngjaj Sofia Lorenit nga s yt ë - i

ed h e p ë r masat trupore, n d ë r s a Ver a Grabocka më ka thënë gjithmonë se i ngjaj me Liz Teilorin.

- E mban mend ngacmimin e parë nga nj ë djalë? Si ndodhi?

- Në klasë t ë t etë, më sillte lule.

- Ajo për t ë cilën nuk do t ë flasësh asnjëherë me një shoqe? - Për mërzinë t i me. - Më keq t ë j esh në një vend s h u më të z h u r mshëm apo shumë t ë qetë?

- Në një vend t ë qetë.

- Me ç’maskë do t ë shkoje në n j ë b a l l o me maska? - Me fyt y r ë n e Çi l - j etës.

- Sa herë e ke kaluar t estin e pate ntës?

- Nj ë herë.

- Nës e do t ë t ë duhej t a bëje, do t ë hiqje dorë nga i nterneti apo nga televizori? - Nga asnjëri. - Sa gjuhë t ë huaja njeh? - Tri gjuhë. - Do të doje më mirë t ë ki s he një dado, një p unëtore s ht ë p i e , nj ë kuzhinier, një shofer apo masazhier? - Një kuzhinier. - Është më k e q të ngecësh në a s hensor apo në trafik?

- Në ashensor.

- Çfarë je e gatshme t ë bësh për një mik?

- Të përfundoj në rajon.

- Tipi i njeriut që t ë fut frikën… - Skuthat, të pabesët. - Për çfarë ia dëgjon a k o ma f j a l ë n mamit/ babit? - Për të gjitha. - Të mjafton Tirana? - Jo. - Cila është f j ala e shpikur për ty? - Mamica. - Personi i fundit që të dërgoi një sms? - Dashuria ime… - Përmbajtja? - Pyet për djalin dhe për mua.

- Gjëja e fundit për të cilën je ndjerë në faj?

- Që nuk pata mundësi të agjëroja të gjithë muajin e Ramazanit.

- Sa palë këpucë ke? - 67 palë, për momentin. - Shtron gazeta në makinë që mos të ta bëjnë pis? - Jo, asnjëherë. - Çfarë bën njëkohësisht, gjatë kohës që nget makinën? - Bëj makeup. - Më mirë një peshk apo një zog? - Një zog. - Çfarë kënge këndon në dush? - “Bailando”… - Çfarë bën kur asnjë nuk të shikon? - Shumë gjëra… - Flet ndonjëherë me veten? - S’e di, s’e kam vënë re. - Çfarë ke vjedhur kur ke qenë e vogël? - Asgjë, asnjëherë. - Të pëlqente shoqja/ shoku i bangës? - Po, shumë. - Ke qenë nga ato të bangave t ë para apo t ë fundit? - Të fundit. - Do të doje të punoje në Bankën e Shtetit? - Jo, fare. - Një gjë që të ka humbur dhe për të cilën të ka ardhur keq… - Syzet D& G. - Ke përgjuar ndonjëherë prapa derës? - Jo, asnjëherë. - Nëse do të mund të zhdukje vetëm diçka nga faqja e dheut, çfarë do të zhdukje? - Insektet. - Cila është gjëja që në mënyrë absolute nuk do të ishe në gjendje ta bëje? - Të vidhja diçka. - Je e dashuruar në këtë moment? - Shuuuuuuummmmmë. - Si e kupton këtë? - E kuptoj sa herë shoh Fernandon sa i ngjan babit të tij dhe dashurisë sime.

- Kulmi i kënaqësisë për ty? - Familja ime... - Kulmi i dhembjes, sipas teje?

- Humbja e një personi të afërt. - Kulmi i neverisë? - Njerëzit e pisët. - Çfarë do të të bënte ta humbisje kontrollin?

- Në qoftë se dikush do të më cënonte aty ku s’duroj dot.

- Sipas teje, kur nis jeta e një femre? - Kur bëhet nënë. - Kur thua Çiljeta, ke thënë… - Dashamirësi. - Cilat j anë planet e tua për nesër?

- Do të iki në Karaburun.

E kemi pyetur për muzikën, dashurinë, mëmësinë, për zhveshjen, klipet, bashkëpunimet, thashethemet, por nuk ka qenë asnjëherë mjaftueshëm sepse asnjë personazh, në asnjë intervistë, nuk do të ketë çiltërsinë dhe dashamirësinë e Çiljetës. Ja pse kemi kënaqësinë t’ua sjellim edhe këtë herë, me një pyetësor të “çmendur” për verë, ku përgjigjet nuk të lënë asnjëherë të “ngopur”. Është kjo arsyeja pse intervistat janë kaq shumë dhe njëherësh kaq pak, kur bëhet fjalë për Çiljetën…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.