Zajmina, mall për të dashurin

Intervista - - JAVA VIP -

Me sa duket, ata të dy kanë qenë larg njëritjetrit për shkak të angazhimeve respektive dhe vetëm para pak ditësh janë takuar dhe janë përqafuar me mall. Dikush që është ndodhur aty, e ka fokusuar këtë moment në këtë foto të cilën Zajmina e mban private, por ne po e sjellim për ju. Pas klipit të fundit, duket se këngëtarja seksi e ka lënë pak pas dore muzikën për shkak të një angazhimi tjetër i cili përveçse me muzikën, ka lidhje edhe me kërcimin. Dimë që ajo do të jetë një nga VIP-at, pjesë e spektaklit të ngjashëm me “Dancing vvith the stars” me dallimin se këtu do të jenë VIP-at që do të kërcejnë me njëri-tjetrin, pa ndihmën e balerinëve profesionistë, por na duhet të presim shtatorin, për të mësuar më shumë për këtë...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.