Tingulli më i bukur, zëri i tij... Morena Taraku

Intervista - - MUZIKE -

Edhe pse “Off” është titulli i këngës që këngëtarja Morena Taraku ka sjellë këtë verë, këtë herë solo, ajo duket se është më “On” se kurrë. Kjo,

ka sepse përveçse e ri, realizuar klipin të gjen kohë edhe pushojë njëkohësisht, si dhe të mendojë për projektet e reja muztë ikore. Këto ditë nxehta, Morena ndodhej me pushime bashkë me e familjen e saj dhe cilëson këtë edhe të si periudhën më bukur që po kalon. Megjithatë, me e buzëqeshjen që “vesh” çdo mëngjes, ne realizuam edhe këtë bisedë mjaft të sinqertë me të...

Mia. B: - Morena, e dhe ti, ashtu si këngëtarët e tjerë, i dhurove kësaj vere këngën t ënde me t i t ull “Off”, në t ë cilën vjen ndryshe nga kënga e parë...

Morena Taraku: - Vetë titulli ishte më ndryshe se i pari, kurse ndryshimet e t j era, besoj se vërehen, ndaj s’po flas unë për to... ( Buzëqesh)

- Edhe në klipin që e shoqëron këtë këngë shohim një Morenë shumë sensuale dhe të buzëqeshur. Është efekti i stinës apo e tillë je gjithmonë?

- Buzëqeshja është gjëja e parë që vesh në mëngjes dhe, pa dyshim, kështu ja m gj i t hmonë. ( Buzëqesh)

- A je mjaftueshëm e lumtur me atë që ke arr i t ur deri t ani, apo ka gjithmonë diçka që du- het të ishte bërë?

- Arritje për mua është të hedh hapat që kam para syve dhe të vazhdoj më tutje. Të mos jem ajo që jam sot, por e ardhmja...

- Ka ndonjë gjë që të pëlqen po aq s a muzika?

- Po aq sa muzika më pëlqen edhe aktrimi.

- Cili është misioni që ka një këngë për ty? - Të bëjë ndryshimin. - Në punë, ndihesh e r r et huar nga njerëz t ë mirë apo nga inate, bërryla dhe xhelozi?

- Unë j am e rrethuar vetëm nga njerëzit që dua. Bërrylat, inatet e xhelozitë j a në nj ë hap pr a pa meje dhe unë nuk e kthej kokën që t’i shikoj.

- Në gj ykimin t ënd, cila është kënga që dallon mes shumë të tjerash dhe që e zotëron këtë sezon veror? - Ka shumë të tilla... - Çfarë temperamenti ke? - Jam shumë e gjallë. - Me kalimin e viteve, çfarë ndodh me Morenën?

- E nesërmja nuk dihet ende...

- Duhet të ketë kënaqësi në finalizimin e çdo pune... Tjetër, ku e gjen kënaqësinë? - Në familje. - Sa e r ë ndësishme është dashuria?

- Është pika element are.

- Çfarë të bezdis e të shqetëson? - Gënjeshtrat, intrigat. - Tani, pasi e ke shijuar suksesin, cili është maksimumi?

- Të vdes, duke l ënë pas vetes s h u më më shumë se kaq.

- Përpjekja jote më e l odhshme...

- Mundësia e dytë për t’i besuar dikujt.

- Minutat më të bukura gjatë një i nterpretimi...

- Miss Exclusive of the Vvorld.. . Mbajtja e veshjeve kombëtare.

- Si mund të mbijetos h në t r e gun muzikor sot?

- Nëpërmjet stilit, interpr e t i mit dhe t ë qenit vetvetja.

- Tingulli që të pëlqen më shumë? - Zëri i babait tim... - Ai që urren? - Pëshpëritjet. - Çfarë zë më shumë vend tek ti?

- Familja.

- Cila formë komunikimi arrin më shpejt në zemër? - Dashuria. - Pikat e forta? - Dobësitë e tua? - Besimi, sinqeriteti. - Pjesa më e bukur e

- Besnikëria, kokëfortësia. 24 orëshit?

- Një sms që mora që tani në mëngjes nga personi më me vlerë në jetën time. ( Buzëqesh)

- Mendimet që pushtojnë mendjen tënde kur je vetëm me veten? - Çfarë të bëj tani? - Një gjë që të ka lënë shije të mirë...

- Ky pushim që po përfundoj këto ditë me familjen.

- Për çfarë ke luftuar me veten?

- Të harr oj që nuk mund t’i ndryshoj të tjerët, pos vetes.

- Kur je e lumtur, çfarë pëlqen të bësh?

- Të shijoj momentet e lumturisë.

- Ëndrra j ote e adoleshencës?

- Të r r i t esha në prehërin e nënës.

- Diçka që të prek, të mallëngjen...

- Fytyra e nënës, që s’e kam parë prej nëntë vjetësh...

- Gjëja më e veçantë që të ndodhi këtë verë?

- U bëra imazh... por për këtë do të flasim së shpejti! ( Buzëqesh)

- Ç’do të bësh pas intervistës?

- Do nisem me jaht, me familjen. ( Buzëqesh)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.