Lidhje serioze....

Intervista - - POSTA -

Pershendetje! Jam Elena nga Kuçova, 46 vjeçe, me arsim te larte, simpatike. Le nr e telefonit në redaksi vetem per zoterine nga Tirana, 58 vjeç, i arsimuar, i kompletuar, 180 cm i gjate. Faleminderit.

Jam nje zonjë 50 vjeçe. Kerkoj nje mik te dijë te ruajë sekretin, jo mashtrues e genjeshtar. Faleminderit per mirëkuptimin. Numrin tim e gjeni ne redaksi.

Jam Ina, banoj ne Lezhë, 52 vjeçe, beqare, pa histori dashurie, e punësuar me arsim t e mesem, me paraqitje te mirë, e kompletuar me te gjitha cilësite e mira, me familje shumë te mire. Kerkoj nje zotëri te vetmuar pa njeri ne ngarkim, te jete i punësuar, pa detyrime ndaj askujt, te kete shtepi, te jete familjar i rregullt ne te gjitha drejtimet, larg alkoolit, bixhozit, larg mashtrimeve, mosha 52-56 vjeç. Te jete i kulturuar, i kompletuar. Vetem per martese. Kush i plotëson keto kushte, lë numrin në redaksi.

Jam Ketjona dua të njihem me një mysliman për t’u martuar, nga Lushnja ose Kavaja. Jam e sinqertë dhe e rregullt. Vetëm për martesë. I interesuari të lërë numër telefoni në gazetë për të komunikuar.

Jam A, nga Jugu, shumë e vuajtur. Kerkoj nje zotëri për lidhje serioze, jo tallje e mashtrime. Zotëria të jetë 55-56 vjeç nga fshatrat e thella te Dropullit dhe kush eshte hallexhi si une. Unë jam 50 vjeçe. Zotëria të lërë numrin në gazete.

Jam Loreta nga Tirana, shumë e mbajtur dhe e paraqitshme, ne marrëdhenie pune, mbi 50 vjeçe, me ekonomi te mirë. Vetmia me mundon, prandaj kërkoj per nje lidhje serioze nje zotëri që t’i perputhen karakteristikat me ato qe kam unë dhe te jetë i paraqitshëm e inteligjent, njeri i kohes dhe vital. Kush e gjen veten te kjo sms, të lërë numrin në gazetë, se e marr unë.

Jam nje zonje nga Jugu, 50 vjeçe, e divorcuar, pa detyrime ndaj askujt. Banoj ne Tiranë vetëm, me shtepi me qira. Kam deshirë te njihem me nje person deri 55 vjeç, t’ia kalojmë sa me bukur, te me beje te lumtur, te me japë ngrohtesi, dashuri e jo më shumë se familja e tij. I themi ne nga Jugu: Mishi te piqet, helli të mos digjet. Te jetë me punë te mirë, te ketë makinë, te jetë zotni me emer. Te jetë i sinqertë e korrekt, siç jam vetë, jo mashtrues e mburravec, me kulturë qytetare e te dije te respektojë nje femer. Kujt i intereson sms ime, te lërë numrin ne gazetë. Djana

Jam A, 38 vjeçe, nga Dr. Deshiroj te formoj familjen time dhe kerkoj nje djale beqar per qellime serioze.

Jam Sara 28 vjeçe, nga Lushnja. Dua të njoh nje djalë per martesë, nga Lushnja ose Kavaja. Dua të jetë emigrant ne Itali. Jam shumë e sinqertë. Djali te jetë 32-37 vjeç, per martesë. Më dërgoni sms në numrin që ndodhet në redaksi.

Jam Ana 38 vjeçe, banoj ne Tirane. Jam e interesuar te gjej shpirtin tim binjak. Nuk kam qene asnjehere e fejuar. Pres përgjigje.

Jam Alma, e shkolluar, e punesuar, beqare për arsye pretendimi, qytetare e kompletuar ne te gjitha drejtimet. Le nr amcmj0t0jg per ate person qe gjen veten ne kete sms. Vetem per martesë, mosha 52-56 vjeç.

Përshëndetje une qe po ju shkruaj jam nje zonje 39 vjecare qe banoj ne nje zone bregdetare turistike te qytetit te Vlores. Une jam e divorcuar prej nje muaji nga nje martese prej 10 muajsh per shkak te nje xhelozie teper te lartë qe kishte ai. Une jam e pa lindur asnje here, dhe meqe lexova faqen e gazetes intervista ku vajzat kerkojne djem mendova te shkruaj edhe unë këtë mesazh. Unë kam shtëpite e mia ne token time, sepse token e kam me ligj. Pres të më kontaktoni me anë të gazetës intervista, lini numrin tuaj. Faleminderit.

Jam Ola 23 vjece nga Tirana simpatike kerkoj një l i dhje sekrete me një zoteri serioz mbi 35 vjeç. I interesuari të lërë numër telefoni në gazetë për të komunikuar sëbashku.

Jam 52 vjeçe me origjinë nga Shkodra, beqare pa histori dashurie për arsye pretendimesh 1.60 e gjatë, e punësuar me arsim profesional, banuese në Lezhë, në paraqitje normale e kompletuar me t ë gjitha cilësitë e mira, larg çdo vesi të keq, me familje shumë të mirë. Kërkoj një zotëri të jetë beqar ose i vetmuar pa njeri në ngarkim pa probleme familjare pa detyrime ndaj askujt të jetë njeri i kulturuar, familjar i rreugllt i kompletuar, me t ë gjitha cilësitë e mira, larg alkolit, bixhozit i punësuar, me shtëpinë e tij personale, të jetë i gatshëm për të krijuar familje, të jetë larg mashtrimeve, njeri i rregullt mosha 52- 56 vjeç, vetëm për martesë. Kush i plotëson këto kushte të lërë numër telefoni në gazetë për komunikim.

Përshëndetje, jam një zonjë kërkoj një zotëri deri në moshën 47 vjeç, të jetë serioz, i rregullt në t ë gjitha drejtimet, l arg veseve të këqia. Unë jam e divorcuar. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit.

Jam Anja nga Tirana, simpatike, e mirëarsimuar. Jam në kerkim te nje personi inteligjent, tërheqës, me ekonomi te mire, nga Tirana 42-48 vjec. Lidhje, qe transformohet në bashkëjetese. Ndoshta ky vend ka ende stereotipin e mashkullit te vitit ‘80, nga Tirana.

Përshëndetje, jam Ela 34 vjece, j etoj ne Tirane, j am beqare, vajze serioze dhe e rregullt, per nje menyre me te lehte njohje i drejtohem gazetës. Më mungon nje djale per lidhje serioze, të jete i paraqitshem, larg veseve te keqija, deri 38 vjec, katolik. Më lini numrin tuaj në gazetë.

Jam Ola 23 vjeçe nga Tirana, simpatike, e kendshme. Dua te kem lidhje sekrete me një zo- teri nga mosha 35 vjeçe e lart. E theksoj, të dije te respektoje një femer. Vetem ai që i plotëson keto kushte, të lërë numër telefoni në gazetë për komunikim.

Përshëndetje! Jam një zonj ë qe dua t ë komunikoj me zotërinë 68 vjeç, duke i lënë nr. telefoni në redaksi.

Pershendetje. Jam një zonje 45 vjece, e deshperuar dhe e lodhur nga jeta. Do desha qe me ane te gazetes tuaj te njihesha me një njeri te mire te sinqertë t e r r egullt t ë dije te vleresoj nje femer. Në fillim miqesi pastaj po u pershtatem te vazhdojme nje lidhje te kendshme. E dua edhe te me ndihmoje. Kush e lexon ju lutem te mos gjykoni per keq po ta shikoni j eten sa e pamëshireshme është. Të interesuarit te lene numrin ne gazetë. Me respekt, zonja nga Jugu.

Përshëndetje intervista jemi dy shoqe qe jeta eshte treguar e padrejte me ne dhe mbasi e kemi menduar mire vendosem qe me ane te gazetes tuaj te gjejme personat që të na pershtaten. Të jenë të komunikushem te paraqiteshem me bizneset e tyre qe te dine te mbajne nje femer nga ne do te ken vetëm pozivitev dhe sinqeritet te tjerat ja lëmë kohes. Të interesuarit të lënë nr. telefoni në gazetë.

Përshëndetje, jam një zonjë 60 vjeçe sa kam ardhur nga Italia, dua të komunikoj me zotërinë 60 vjeç që ka pension të mirë. Pres përgjigje në gazetë. Faleminderit.

Jam një zonje interesohem per Eren qe kerkon zoteri 50 vjec eshte i pamaruar kosovar me pune mesues pra jeton ne Kosove. Nëse ju intereson Eva lini numrin ne gazete. Jam zonja nga Jugu.

Jam një zonje nga Jugu dua të njoh një zotëri per lidhje serioze jo tallje. Po unë e dua zotrine nga fshatrat e thella te Dropullit. Lini numrin tuaj të telefonit në gazetë për tu njohur më shumë.

Jam Ketjona nga Lushnja 29 vjeçe, dua të njoh një mysliman per martes. Të interesuarit të dërgojnë sms e pranoj dhe emigrant por fetar. Jam e sinqertë vetem per martes. Djali të j etë mosha 30- 38 vjeç. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit.

Jam nje zonjë nga Jugu i Shqiperisë i them nje djali që i mbaron nr. me 865 në fund te mos me shqetesoj me se do perfundosh keq po i re dhe njeherë nr. tim nga Eda

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.