Mami, po më djeg kurrizi

Intervista - - SPECIALE -

Të gjithë e duam mamin, të gjithë duam që ajo të tregojë kujdes ndaj nesh dhe në plazh, kjo nuk bën përjashtim. Por, të të ndjekë mami me krem plazhi nga mbrapa ndërkohë që ti s’je edhe aq i ri në moshë, le të themi se është pak e tepruar. Ky çuni mund të jetë shumë i mirë, por kjo nuk e bën t’i shpëtojë syrit tonë kritik dhe serioz, sigurisht :P

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.