Njerëzit mund të fluturojnë

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Për qindra vjet, njeriu ka ëndërruar të fluturojë. Tani, me këtë makinë hibride me helika që mund të palosen, edhe ju mund të fluturoni. Me këtë makinë, ju mund të fluturoni sipër pengesave të tilla siç janë trafiku ose liqenet. Makina për një person ka tri rrota dhe helika që palosen sipër makinës. Makina është elegante dhe e lehtë, por ju duhet një leje fluturimi, për ta përdorur si helikopter.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.