U gjet një fragment meteoriti shumë i lashtë

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Ka rënë nëntë mijë vjet përpara në kufirin gjermano- polak dhe është zbuluar nga profesori polak Tadeus Galinski. Ai ka pamje të flashkët, ka formë cili ndrike dhe është 8 centimetra i gjerë. Meteoriti ka rënë në një ndërtesë të braktisur dhe, pasi ka qëndruar atje për një kohë të gjatë, i është dhënë një kuptim mistiko-fetar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.