Më telefono

Intervista - - POSTA -

Per Anën që takova në Sarandë. Me thuaj diçka, me ke harruar, apo me kujton? E di qe tani je e fejuar, por mos harro premtimet qe me t he para se t e ndaheshim. Kaluan kaq ditë dhe zerin tend ende s’e kam degjuar. Nuk do doja gje tjeter veçse te degjoja zerin tend edhe nje here. Të kujtohet kënga jonë? Sa herë e degjoj kete kenge, me kujtohesh ti. Shumë lehte më gjen, numrin e telefonit nuk e kam ndërruar… Të përqafoj. Më telefono. Gazi

Djalit 22 vjeçar që punon si fatorino në linjën Tiranë- Durrës, me furgona... Të takova këtë fundjavë dhe bisedova pak me ty. Më gjen në facebook, me emrin që të thashë... Ku ke humbur?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.