Shpëtim Saraçi, kthehet në “The Voice”

Intervista - - JAVA VIP -

i njohur. Para ca kohësh, kur ai u sëmur dhe u nis drejt Gjermanisë me një fije shprese për të shpëtuar, për një moment u duk sikur do të duhej një mrekulli, por ja që Zoti është i madh dhe bën që mrekullitë të ndodhin çdo ditë, ndaj tani Shpëtimi gëzon sërish pranë familjes, personave të afërt dhe fansave të cilët do të kenë mundësi ta shohin sërish në skenë. Të shkuara, Shpëtim!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.